WHIPLASH INFORMATIECENTRUM EUROPA (W-I-E)
aanspreekpunt voor whiplash en letselschade slachtoffersHet Whiplash Informatiecentrum Europa (W-I-E) is begin 2002 in deze vorm opgericht als lotgenoten groep door enkele whiplashpatiŽnten die niet tevreden waren met het aanbod op dat moment.

Met deze site willen wij proberen om antwoord te geven op vragen over whiplash, whiplash vriendelijke behandelaars (neurologen, KNO-artsen, re-integratie bedrijven, fysio en andere therapeuten) en zoeken wij naar die letselschadeadvocaten die het begrip 'whiplash' niet alleen maar zien als 'makkelijk geld verdienen' maar ook oog hebben voor de dagelijkse problemen van de whiplashpatiŽnten.

De contactpersonen bij het W-I-E zijn zelf whiplashpatiŽnt (vanaf 5 tot 35 jaar) die het hele medische en juridische traject hebben doorlopen en afgerond. Zij hebben zelf de truckjes van de verzekeraar van de tegenpartij aan den lijve ondervonden. Zij weten als geen ander wat het inhoud om na maanden smeken om een voorschot te horen te krijgen dat de verzekeraar geen voorschot meer wil betalen omdat zij twijfelen aan het verband tussen ongeval en gevolg.

Of dat de verzekeraar je laat bespioneren door een detective bureau. Verder kunt u met uw dagelijkse whiplash vragen ook bij ons terecht.

U kunt altijd bellen met: 0167-56 27 66 of mailen met
webmaster@whiplash-info.nl